Všechny naše pokoje a apartmány jsou zařízeny ve Slováckem stylu. Jen jeden je v Lichtenštejnsko-zámeckém stylu používaný pro nevěsty. Můžete se vyspat na postelích, které jsou i sto let staré.
Od vždy to byla hospoda. Za války v roce 1945 vyhořela. Po válce se postavila nová v projektu Obnova. Každá budova musela mit žudro. Roky se tu čepovalo dobré břeclavské pivo, majitelé dbali na čistotu trubek.
Dnes se tu čepuje oblíbené pivo Radegast. Chcete ochutnat dobré pivo a pravou atmosféru vesnické hospody, tak přijďte.
Byla postavena v roce 1996. Pořádaji se tu turnaje, také oslavy a vznikla zde i místní liga. 2 dráhy s posezením až pro 20 lidí.
Pořádají se zde oslavy narozeniny a svatby. Kapacita 50 až 70 míst. Při propojení se zadní místností hospody až 90 míst.
Malý spíše degustační sklípek. Dříve tu byla ledovna. Možnost podegustovat vynikající místní vína.
Pořádají se tu větší akce – svatby, koncerty atd. Při přehlídce dechovek tu bylo až 450 lidí. Dechovky pořádáme na svátky 5.7. a 6.7., druhý den pořádáme ŘÍZKOBRANÍ. Pořádáme tu i přehlídku vypravěčů o lanžhotský přegulnák. To je speciální koláček bez náplně, který se dělá jen v Lanžhotě. Ideální prostor pro letní svatby. Byla tu výstava krojů a přehlídka modrotisku a ornamentu.
Slávu a vyhlášenost zajistil TV Šlágr. Však první slávu lanžhotskému řízku zajistila Ivana Slabáková, která v rozhlase vzpomněla, že tak dobré řízky nikdy nejedla. Recept máme od své babičky Anny Osičkové, která si ho přivezla ze služby v klášteře ve Vyškově. K řízku dáváme bramborový salát s vařenou zálivkou. Může být bez majonézy i s. Nyní se ujal i řízek se speciálním zelným salátem. Vaříme jen na oslavy. Když byste chtěli zkusit, tak nám MUSÍTE ZAVOLAT.
Řízky
s bramborovým salátem s majonézou i bez
Řízky
se zelným salátem
Husa nebo kachna
se zelím
Vykostěná husa – SPECIALITA
naplněná v lokší /bramborová placka/ se zelným salátem a játry
Polévka
svatební knedličková
Svíčková
s knedlíkem
Kolena, žebra, rolády
Syrečky plněné chilli
Cibulové kroužky
Saláty
bramborový, zelný, těstovinový, chopský
Tatarák